Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Εξέληξη του εμπορικού σήματός μας: Η ιστορία πίσω από τον επανασχεδιασμό λογότυπών μας

Πιστοποίηση
Κίνα Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο «διαφορετικός προμηθευτής του έτους» βραβεία αναγνωρίζει και τιμά τους διαφορετικούς προμηθευτές για τη σημαντική απόδοση στην παροχή των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών.

—— ΤΠ τάσης ΕΠΆΝΩ

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Εξέληξη του εμπορικού σήματός μας: Η ιστορία πίσω από τον επανασχεδιασμό λογότυπών μας
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εξέληξη του εμπορικού σήματός μας: Η ιστορία πίσω από τον επανασχεδιασμό λογότυπών μας

UKPACK είναι συγκλονισμένο για να εισαγάγει το νέο λογότυπο εμπορικών σημάτων, ένα κύριο σημείο διέγερσης στο ταξίδι μας προς την καινοτομία, την πρόοδο, και τη ικανοποίηση πελατών.

Αυτό το άρθρο βουτά στην ιστορία πίσω από τον πρόσφατο επανασχεδιασμό λογότυπών μας, που ερευνά τα κίνητρα, τη δημιουργική διαδικασία, και το μήνυμα που στοχεύσαμε να μεταβιβάσουμε μέσω της νέας οπτικής ταυτότητάς μας.

Η παλαιά έννοια λογότυπών μας
Σχέδιο τριγώνων: Σταθερότητα και δύναμη
Το προηγούμενο λογότυπό μας χαρακτήρισε ένα διακριτικό σχέδιο τριγώνων, που συμβολίζει τη σταθερότητα και τη δύναμη. Η γεωμετρική μορφή του τριγώνου μεταβίβασε την unwavering δέσμευσή μας για την αξιοπιστία και τη διάρκεια. Ενσωμάτωσε τις τιμές πυρήνων που μας διέκριναν στην καλλυντική συσκευάζοντας βιομηχανία, βεβαιώνοντας τους πελάτες μας steadfastness και εμπιστοσύνης μας.

Βιώσιμη ανάπτυξη: Μια δέσμευση για την περιβαλλοντική ευθύνη
Ενσωματώθηκε μέσα στο παλαιό λογότυπό μας η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης. Σαν αρμόδιο εταιρικό πολίτη, αναγνωρίσαμε τη επείγουσα ανάγκη να αγκαλιάσουμε τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Το παλαιό λογότυπό μας που χρησιμεύεται ως μια σταθερή υπενθύμιση της δέσμευσής μας για τη συντήρηση του πλανήτη, που προτρέπει μας για να αναπτύξει τις βιώσιμες καλλυντικές λύσεις συσκευασίας και να μειώσει το ίχνος άνθρακά μας.

Καινοτομία: Οδηγώντας δημιουργικότητα και πρόοδος
Η καινοτομία ήταν πάντα στην καρδιά των διαδικασιών μας. Η προνοητική φύση του παλαιού λογότυπού μας αντιπροσώπευσε την αφιέρωσή μας στα όρια ώθησης και εξερεύνηση των νέων συνόρων. Εχρησίμευσε ως ένα σύμβολο της δέσμευσής μας για την παραμονή μπροστά από την καμπύλη, εισάγοντας συνεχώς τις τεχνολογίες εξεχουσών θέσεων και τις δημιουργικές λύσεις στην καλλυντική συσκευάζοντας βιομηχανία.

Η νέα έννοια λογότυπών μας
Σχέδιο WIFI: Να συνδέσει συνολικά
Το νέο λογότυπό μας χαρακτηρίζει ένα εντυπωσιακό σχέδιο WIFI, που αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία μας για να συνδέσει με τους πελάτες παγκόσμιους. Το σύμβολο WIFI μεταβιβάζει τη δέσμευσή μας για το γεφύρωμα των γεωγραφικών ορίων και την εγκατάσταση των μόνιμων συνδέσεων με τους πελάτες, τους συνεργάτες, και τους προμηθευτές σε όλη την υδρόγειο.

Αναπτυσσόμενος τα προϊόντα μας παγκόσμια
Με το νέο λογότυπο, στοχεύουμε να αναπτύξουμε και να διανείμουμε τις εξαιρετικές καλλυντικές λύσεις συσκευασίας μας σε παγκόσμια κλίμακα. Το λογότυπό μας αντιπροσωπεύει την αποφασιστικότητά μας να καταστήσουμε τα προϊόντα μας προσιτά στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με την επέκταση της προσιτότητάς μας πέρα από τα σύνορα, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σε μια ευρύτερη βάση πελατών και να προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας λύσεις συσκευασίας μας στις διαφορετικές αγορές, που εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα ανεξάρτητα από τη θέση τους.

Περισσότερες υπηρεσίες επιχείρησης: Επέκταση των προσφορών μας
Με η πείρα βιομηχανίας και οι στρατηγικές συνεργασίες μας, θα εισαγάγουμε μια ευρύτερη σειρά των υπηρεσιών επιχείρησης για να υποστηρίξουμε την επιτυχία των πελατών μας. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να περιλάβουν την έρευνα αγοράς και την ανάλυση, τις διαβουλεύσεις ανάπτυξης προϊόντος, τη διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού, και περισσότερους. Ο στόχος μας είναι να γίνει εμπιστευμένος συνεργάτης για τους πελάτες μας, που παρέχουν σε τους την ολιστική υποστήριξη και τις προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες που τους βοηθούν να αναπτυχτούν στην ανταγωνιστική βιομηχανία ομορφιάς.

Γιατί αλλάζουμε το λογότυπό μας
Μετά από επιτυχώς να επιτύχουμε την αποστολή μας στη πρώτη φάση του ταξιδιού μας, αναγνωρίσαμε την ανάγκη να αρχίσουμε το επόμενο στάδιο της αύξησης και ανάπτυξη μας. Ο επανασχεδιασμός λογότυπών μας δηλώνει αυτήν την μετάβαση και δίνει έμφαση στην υποχρέωσή μας να ωθήσουμε συνεχώς τα όρια, να ερευνήσουν τις νέες ευκαιρίες, και να προωθήσουμε το εμπορικό σήμα μας σε ευθυγράμμιση με το εξελισσόμενους όραμα και τους στρατηγικούς στόχους μας.

Σαν κορυφαίους καλλυντικούς συσκευάζοντας κατασκευαστή και προμηθευτή, η επιχείρησή μας έχει καταδείξει με συνέπεια τη δυνατότητά της να παραδώσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και να καθιερώσει μια ισχυρή παρουσία στην αγορά. Το παλαιό λογότυπό μας, με το σχέδιο τριγώνων του που συμβολίζει τη σταθερότητα και τη δύναμη, μας εξυπηρέτησε καλά κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής φάσης. Αντιπροσώπευσε τις θεμελιώδεις αρχές που επέτρεψαν σε μας για να χτίσουν μια στερεά φήμη βασισμένη στην αξιοπιστία και τη διάρκεια.

Εντούτοις, καθώς προχωρήσαμε και ολοκληρώσαμε τα σημαντικά κύρια σημεία, συνειδητοποιήσαμε ότι η ταυτότητα εμπορικών σημάτων μας έπρεπε να εξελιχθεί για να απεικονίσει τις μεταβαλλόμενες φιλοδοξίες και τις φιλοδοξίες μας. Θελήσαμε την οπτική ταυτότητά μας για να συλλάβουμε την ουσία της αύξησης του εμπορικού σήματός μας, της καινοτομίας, και της σφαιρικής προσιτότητας. Ως εκ τούτου, η απόφαση να αρχίσει έναν επανασχεδιασμό λογότυπων γεννήθηκε.

Τι θα κάνουμε
Καθώς προωθούμε με το νέο λογότυπό μας, έχουμε μια διέγερση roadmap μπροστά. Εδώ είναι μερικά πρωτοβουλίες και προγράμματα που προγραμματίζουμε να αναλάβουμε:

Επεκταθείσες προσφορές προϊόντων
Σε UKPACK, καταλαβαίνουμε ότι η καλλυντική βιομηχανία είναι υπό συνεχή διαμόρφωση, με τις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις πελατών που προκύπτουν συνεχώς. Για να καλύψουμε αυτές τις μεταβαλλόμενες ανάγκες, είμαστε δεσμευμένοι στην εισαγωγή των νέων και καινοτόμων καλλυντικών λύσεων συσκευασίας. Η εστίασή μας είναι να αναπτύξουμε τις επιλογές συσκευασίας που είναι όχι μόνο αισθητικά παρακαλώντας αλλά και βιώσιμες και εξατομικεύσιμες.

Μέσω της εκτενών έρευνας και της συνεργασίας με τους εμπειρογνώμονες βιομηχανίας, θα φέρουμε προς συζήτηση τα φρέσκα και δημιουργικά σχέδια που ευθυγραμμίζουν με τις πρόσφαές τάσεις αγοράς. Ο στόχος μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας μια διαφορετική σειρά των λύσεων συσκευασίας που καλύπτουν τις μοναδικές απαιτήσεις τους και βοηθούν τα προϊόντα τους να ξεχωρίσουν στη ανταγωνιστική αγορά.

 

 

 

Χρόνος μπαρ : 2023-06-29 09:08:39 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lucas

Τηλ.:: +86 13867191426

Φαξ: 86-0575-82937081

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)